Joakim Jönsson, Key Account Manager på iCell, var märkbart nöjd med företagets deltagande.
– Nordbygg är den perfekta arenan för oss att framhäva våra hållbara isoleringslösningar. Vi ser en ständigt ökande efterfrågan på miljövänliga byggmaterial, och här har vi verkligen fått möjlighet att demonstrera hur våra produkter kan bidra till en mer hållbar byggbransch, delade Jönsson entusiastiskt.

iCell, känt för sina cellulosa-baserade isoleringsmaterial, har kontinuerligt utvecklat sina produkter för att inte bara möta utan överträffa branschens krav. Deras närvaro på mässan innebar inte bara en chans att visa upp produkterna, utan också att skapa värdefull dialog och nya samarbeten.

– Våra produkter är inte bara energieffektiva, de bidrar också till en bättre arbetsmiljö och minskar miljöpåverkan under byggprocessen, förklarade Jönsson. Under mässan kunde besökare inte bara se och känna på de olika isoleringstyperna utan också få en djupare förståelse för hur iCells isolering fungerar i praktiska byggprojekt.

Med sin starka satsning på hållbarhet och innovation har iCell satt en ny standard i byggbranschen. Ett besök i deras monter var en nyttig inblick i framtidens hållbara isoleringsmaterial och det positiva mottagandet från mässdeltagarna bekräftar att iCell är på rätt väg.

– Det handlar om att skapa en bättre framtid genom innovativa byggmetoder, och det är precis vad vi på iCell arbetar för, avslutade en optimistisk Jönsson. Med denna framgångsrika mässa bakom sig ser iCell fram emot fortsatt tillväxt och utveckling inom hållbara bygglösningar.

För mer information se https://icell.se

Artikeln är publicerad i samarbete med AktuellMiljö