Därmed behöver man inte göra flera bokningar för att sy ihop ett skräddarsytt besök till Axmar bruk. Med dessa paket kan besökarna njuta optimalt av vad Axmar bruk har att erbjuda och betalar endast ett enda pris för hela upplevelsen i form av boende, mat och aktiviteter.

I år kan man alltså välja mellan följande paket:
• Friluftslyxa
• FriluftsFamilj - Fladdermussafari
• FriluftsFamilj - Paddla
• FriluftsFamilj - Guidning

I alla paketen ingår en tvårätters middag på Axmar Brygga, lunchpaket på Axmar BruksCafé, boende en natt på Axmar Bed & Breakfast med lokalproducerad ekologisk frukost, kartor till vandrings- cykel- och paddelleder, fritt Wi-Fi på boendet samt fri parkering.


Mer information och bokning av paketen här:
https://www.visitto.se/boka/paket

Mer information om Axmar bruk och kontakt till respektive entreprenör:
https://www.axmarbruk.se


Om Axmar bruk
Axmar bruk är Gästriklands första och hittills enda kulturreservat. Det omfattar en välbevarad hytta, en vacker engelsk park och hamnområdet med utställningslokal och båthus. Axmar bruk ägs av den ideella föreningen Hyttan, som sköter reservatet på uppdrag av Länsstyrelsen Gävleborg.
Axmar Brygga Havskrog är inrymd i en gammal magasinsbyggnad vid hamnen. Den byggdes på 1870-talet av slaggsten från järnbruksdriften. Axmar Brukscafé finns i den gamla orangeribyggnaden och på bruket finns även Axmar Bruksbod med Bed & Breakfast.
Föreningen Hyttan tillsammans med ett antal offentliga aktörer samt entreprenörerna på orten arbetar aktivt med att utveckla Axmar bruk som besöksmål. Det bygger på vår orörda kultur- och naturmiljö.