De musikaliska ikonerna The Boppers varvar verkligen inte ner. Tvärt om så släpper man nu en ny 45-varvare i form av en singel med den självbiografiska titel "Keep on Boppin´" inför sommaren. Det är klassisk rock'n'roll i högt tempo med samma budskap som killarnas egen slogan som är just "Keep on Boppin´". Det är för övrigt även titeln på gruppens andra album från 1979.

”Det är en kul riktigt rockig tillbakablink på The Boppers tidigaste år. Det är en nyskriven originallåt där vi även gästas av Johan Lyander som lirar piano och bidrar till kör-stämman.”, säger Matte Lagerwall, en av grundarna och förgrundsgestalterna i The Boppers.

Ett halvt sekels turnerande har gjort budskapen på nya skivan om möjligt lite mer eftertänksamma än de vanligaste rock'n'roll pastischerna från 50-talet. "– From the school yard to the grave" borgar för att de här rockrävarna inte kommer att lägga av i första taget. Singeln är från gruppens senaste och 20:e studioalbum "White Lightning”.

Förutom spelningar i sommar förbereder man även i år exklusiv julshow, A true Rock´n Roll Christmas, tillsammans med Rockabilly Fabulous med utgångspunkt från Scalateatern i Stockholm.

Lyssna på singeln direkt genom att se den inofficiella videon här https://youtu.be/s71EEEfdxYI

Om The Boppers
I mer än 45 år har The Boppers levererat sin unika blandning av Rock'n'Roll och Doo Wop. Med tusentals spelningar och mer än två miljoner sålda album i Skandinavien, Japan och Europa lever de sannerligen upp till löftet - Keep on Boppin´!

För mer information om The Boppers http://www.boppers.se/

För intervjuer kontakta:
Anette Ståhl Enmusa Music Tel: 0707-180 120 E-post: anette@enmusa.se

För mer information och bokningar:
Mats Bokström Act4You marketing AB Tel: 073-576 50 66 E-post: mats.bokstrom@act4you.se