Gästerna fick höra historien den unika GIN-trilogin från det vilda, mystiska och förtrollande Sverige tillsammans med entreprenörerna och dryckesentusiasterna Steven Kautzky Andersson och Catherine Engelbrekt.
De fick sedan uppleva en exklusiv dryckesprovning i kombination med ett genuint och äkta entreprenörskap och kunskap kring varumärkesutveckling.

Grundarna och producenterna bakom den internationellt hyllade och prisbelönta GIN-trilogin Enastående, Stjärnklar och Supermåne berättade sin inspirerande och långa resa att ta fram produkter utöver det vanliga innan gästerna fick provsmaka vad som har beskrivits som en av världens allra främsta och mest välsmakande serier av ultra-premium gin.

De bjöd på en personlig presentation och berättade om hur de med en kombination av mod, kraft och entreprenörskap valt sin egen väg för att utveckla någonting nytt, innovativt och unikt inom dryckesvärlden.
Intresset gick det inte att ta miste på och frågorna liksom lovorden var många i takt med att man intog lämplig mängd av de välkryddade och prisbelönta dryckerna.

– Vi är så glada och stolta att Cathrine och Steven ville komma till oss på MIX och berätta om sin fantastiska resa, dela med sig av både framgångar och motgångar och låta oss provsmaka deras drycker. Som vanligt på våra event var energin på topp och våra medlemmar var nyfikna och en rad frågor ställdes efter provningen.
Annika Wiberg, ordförande MIX

– En fantastisk fin story berättad med glimten i ögat. Woow, hur dessa två kompletterade varandra. Det bästa med kvällen var att jag nu inser att man faktiskt kan dricka ren gin utan att blanda den till en GT. Jag lärde mig också att en fin story kring en produkt är mer än halva "priset" och att verkligen älska sin produkt är A och O.
Birgit Elonen, Din Stad samt ordförande Företagarna Gävle.

 

Om grundarna av BrandStar Alliance
Steven Kautzky Andersson, grundare, varumärkesutvecklare och dryckesentusiast för BrandStar Alliance, som tidigare haft stora framgångar som internationellt uppmärksammad och grammisnominerad sologitarrist. De senaste tjugo åren har han arbetat med värderingsdrivna och varumärkesorienterade processer som gör små och medelstora företag mer lönsamma.

Catherine Engelbrekt, delägare, affärsutvecklare och designer. har tidigare under ledning av grundaren Erling Persson varit med och etablerat H&M i Europa utöver varumärket Lindex i Tyskland samt lanseringen av ett av världens första naturliga parfymvarumärken, Björk & Berries. Hon har även arbetat med konfektion, möbler och andra livsstilsprodukter. Dessutom har hon svart bälte i karate!