Som medlem i SeniorPorten får man tillgång till exklusiva erbjudanden som inte bara sparar pengar utan också berikar det dagliga livet. De utvalda partnerskapen innebär att medlemmarna kan njuta av rabatter hos några av marknadens mest uppskattade och erkända varumärken. Bland leverantörerna återfinns välkända namn som resebolagen Apollo och Airtours, hemelektronikjätten Electrolux, modekedjan ginatricot, teknikföretaget HP, samt Radisson och Elite Hotels.

Denna tjänst är mer än bara ett sätt att spara pengar; den är en portal till nya upplevelser och möjligheter. Vare sig det handlar om att unna sig en välbehövlig semester, uppgradera hemmet med ny teknik eller förnya garderoben, erbjuder SeniorPorten verkliga värden som anpassats för seniorernas livsstil och behov.

För Sveriges pensionärer representerar dessa rabatter mer än bara ekonomiska fördelar; de är ett erkännande av deras bidrag till samhället och en investering i deras välbefinnande. Med SeniorPorten blir det enklare och mer tillgängligt för seniorer att utforska nya platser, njuta av livets goda och samtidigt hålla koll på ekonomin.

Initiativet från SeniorPorten visar på en viktig riktning inom svensk konsumentmarknad, där företag inte bara ser de äldre kunderna som en demografisk grupp, utan som aktiva, nyfikna individer som förtjänar uppmärksamhet och respekt. Genom att erbjuda skräddarsydda rabatter och erbjudanden stärker de banden till sina medlemmar och berikar livet för pensionärer över hela landet.

Med en stadigt växande lista av partners och kontinuerliga uppdateringar av erbjudandena, lovar SeniorPorten att hålla sina medlemmar i centrum av de senaste och mest förmånliga dealerna. För alla som närmar sig pensionsåldern, eller redan njuter av den, erbjuder SeniorPorten en värdefull resurs som gör att varje krona räknas och varje dag kan bli lite bättre.

Priser medlemsskap
• Basmedlemskap i SeniorPorten är helt kostnadsfritt.
• Premiummedlemsskap som innebär vissa förmåner och funktioner
300:-/år alternativt 29:-/månad.
Betalning via Klarna.
Medlemskapet kan avslutas närhelst.
Erbjudande: ​Prova på Premium kostnadsfritt 30 dagar
(Ingen betalningsregistrering/förpliktelse i övrigt)

För mer information https://seniorporten.se
Registrera ditt medlemsskap idag och få nya vänner direkt https://seniorporten.se/bli-medlem

Om SeniorPorten
SeniorPorten är Sveriges forum och mötesplats för seniorer, pensionärer och dig som är 60+. En samlingsplats som bygger på att hitta vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund.
SeniorPorten är ett webbcommunity och mötesplats för män, kvinnor och par som är 60 år eller äldre. Det är en seriös samlingsplats som bygger på att hitta vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund. Här finner man intressen för alla: Möten, träffar, föreläsningar och lunchträffar, Hälsa, Resor, Mat & Dryck och mycket mer.
Skulle du vilja dela upplevelser, gå på lunchträffar, vandringar i naturen och ha trevliga samtal på dina villkor? Då är du välkommen till den digitala samlingsplatsen för att finna och umgås med vänner oavsett var man bor, alla tider på dygnet i hela Sverige. Dina vänner är med dig vart du än är.