Gävle kommun, Sandvikens kommun, Företagarna Gävle samt Gävles Företagarföreningar bjuder gemensamt in
till en Näringslivsfrukost – din mötesplats för mingel, inspiration och ny kunskap för en näringsrikare kommun.

Tid: 07.30-09.15 Scenprogrammet börjar kl.08.00.
Plats: Monitor ERP Arena Gävle
Det kommer att filmas och fotas i lokalen för Gävle kommuns  webb- och sociala mediekanaler.

Under frukostmötet kommer vi att få en uppdatering på vad som hänt sedan Göran Arnell, kommundirektör i Gävle kommun och Pär Jerfström, kommundirektör i Sandvikens kommun förra året, under Företagarveckan, informerade om planerna för Gävle och Sandviken växer. Vi hyllar vinnaren av ”Bra gjort för Gävle” och får även lyssna till lokala företag under rubriken ”Smarta val”.
Avslutningsvis kommer det nominerade företaget från Gävleborg till SKAPA-priset att presenteras och Styrelseakademien offentliggör vem som är nominerad till deras stora rikspris Guldklubban.

Anmälan och mer information
https://link.webropolsurveys.com/EventParticipation/EventPublic/996a9371-ee44-4ba4-9ecb-4958aa62e5ae?displayId=Swe2611287

Artikeln är publicerad för foretagsbladet.se i den här och flera nyhetskanaler av den svenska presstjänsten Presstjänst - den svenska skrivbyrån för företag och organisationer. Vill ni ha hjälp med att skriva era nyheter samt skicka pressreleaser till flera svenska nyhetstjänster, journalister och nättidningar? Vänd er då till presstjanst.se i samarbete med nyhetsbyrån svenskpress.se.