Daniel Blomquist, vd Nordlo Gävle

Nordlo går mot strömmen – lokalt förankrat IT-bolag i Gävle

7/5, 2019 kl. 16:36

Office IT-partner i Gävle blir nu Nordlo. IT-bolaget särskiljer sig från konkurrenterna i kommunen med en tydlig lokal prägel samtidigt som det finns gemensamma muskler i bolaget för att kunna växa.

– Vi satsar på starka lokalkontor där vi kan vara nära kunderna, förstå deras utmaningar och hjälpa dem på plats här i Gävle. Nordlos lokala fokus tror jag är helt rätt för vår marknad här, och det gynnar även det lokala näringslivet, säger Daniel Blomquist, vd för Nordlo i Gävle.

Office IT-partner har funnits i Gävle sedan 1992. Kunderna är företrädesvis medelstora företag inom den privata sektorn där bolaget fungerar som ett komplement till kundernas egna IT-avdelningar. Bolaget kommer fortsätta ha ett lokalt fokus med kunden i centrum. Nordlos gemensamma finansiella muskler kommer att hjälpa lokalkontoren att bland annat ta globala molntjänster och anpassa dem för lokala företagare och organisationer i Gävleborg. Framförallt små- och medelstora företag kommer i allt större utsträckning vilja konsumera molntjänster både för att effektivisera den egna verksamheten och i sin tur hjälpa sina kunder att göra bättre affärer.

– Vi vill vara det självklara valet för att hjälpa företag i sin utveckling rent IT-mässigt där vi bidrar med vår rådgivning och expertis. Vi hjälper våra kunder att nå sina verksamhetsmål, och det är många företag här beredda att investera i, säger Daniel Blomquist.

Vill du veta mer – kontakta:
Daniel Blomquist
vd Nordlo Gävle:
026-66 55 07
daniel.blomquist@nordlo.com
https://nordlo.com

Denna artikel är publicerad på Ockelbonyheter via Yodo News.

Daniel Blomquist

Daniel Blomquist

Nordlo

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2009-10-16

Vi är idag en stark leverantör i Gävle och Sandviken med omnejd. För tillfället är vi 24 anställda med en omsättning på 42MSEK och vi har ambitio... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer