Vi tittar på att ta fram en modell där ni utgår från er budget och behov att nå regionens företagare. Är ni intresserad av enstaka införande eller en jämn frekvens? Samt om ni känner till och vill medverka i de olika kanaler som Företagsbladet erbjuder?

Som tack för ditt deltagande i den här enkäten erbjuds ni 50 % rabatt på en annons i valfri storlek det kommande septembernumret, alternativt 30 % i oktober-, november- eller decembernumret.

Med vänlig hälsning
Joe Formgren med kollegor

Länk till undersökningen här:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdyCkW5TuzdlROT-H8tBSrmUaNboyG46NszXf9PhpA9Ih1-YA/viewform


Företagsbladet ges ut 9 gånger om året och delas ut till alla företag i Gästrikland samt till alla kontor i södra Hälsingland och Norduppland.
Affärsmagasinet utges av Gestrike Media AB som är ett privat oberoende mediaföretag utan presstöd eller partipolitisk tillhörighet.
Företagsbladet är den enda tidningen i regionen som delas ut till alla företag. Annonsering kan ske i tidningen, med banner på hemsidan samt i nyhetsbrev.
Det redaktionella materialet är i huvudsak producerat av läsarna själva genom Företagsbladets hemsida http://www.foretagsbladet.se
eller via presstjänsten http://www.SvenskPress.se